ΔΡΑΣΕ ΤΩΡA

Σκοπός αυτού του blog, αυτού του χώρου είναι να προάγει, να προωθήσει την Δράση.

Για αυτό λέγεται ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ. Απευθύνεται σε εσένα, τον ταλαιπωρημένο πολίτη, το υποχείριο του συστήματος, είτε είσαι πλούσιος είτε φτωχός, εργαζόμενος ή άνεργος, μαχητής ή κομφορμιστής. Η ώρα είναι ΤΩΡΑ δεν υπάρχει αναβολή. Η αναβολή ισούται με απραξία. Η απραξία ισούται με συναίνεση. Εδώ στην αρχή πρέπει να διαχωρίσουμε την θέση μας. Άλλο πράγμα είναι η ΔΡΑΣΗ και άλλο η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Η αντίδραση είναι κάτι το μηχανικό, είναι σαν ένα ελατήριο, πού εάν του ασκίσεις πολύ πίεση  θα τιναχτεί απότομα, με αβέβαια αποτελέσματα.

Όταν αναφερόμαστε στην Αντίδραση μιλάμε για κάτι μηχανικό. Όταν αναφερόμαστε στην Δράση μιλάμε για κάτι Συνειδητό. Συνειδητό σημαίνει, με επίγνωση του σκοπού. Η μηχανιστικές αντιδράσεις των ανθρώπων, ως άτομα, ως ομάδες ή ως κοινωνίες είναι μελετημένες και προβλέψιμες από την Εξουσία. Γνωρίζουν πως λειτουργεί και αντιδρά ο μέσος άνθρωπος και έτσι ελέγχουν τις μάζες.

Εγώ που γράφω αυτές τις λέξεις δεν είμαι κάποιος συγκεκριμένος, αλλά διαλέγω να είμαι επώνυμος. Δεν κρύβομαι πίσω από ένα ιντερνετικό ψευδώνυμο ή από καμία ιδιότητα. Με εκπροσωπεί καλύτερα το Εμείς. 

Εμείς, που υποστηρίζουμε αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε κάποια συγκεκριμένα άτομα, δεν ανήκουμε σε καμία παράταξη όπως: ΚΚΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κόμματα.

Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, όχι τουλάχιστον όπως εκφράζονται τώρα ή τις τελευταίες δεκαετίες. Εμάς μας ενδιαφέρει η ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δηλαδή η άμεση και αληθινή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν φοβόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο όσο και εάν αυτός έχει καταστραγηθεί από τους ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ή τους δήθεν ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ· όπως επίσης δεν φοβόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τους όρους Πνευματικότητα, και Συνείδηση. 

Εμείς αναγνωρίζουμε ότι η κοινωνία οδηγείτε στον γκρεμό και αυτό έχει επιβληθεί μέσω μαζικής ύπνωσης, και πολέμου εναντίον του Πνεύματος. Υπάρχουν σκοτεινά κέντρα εξουσίας που ελέγχουν τον Πλανήτη. 

Εμείς είμαστε εσείς. Και όπως μας πνίγει η αδικία ενάντια στους λαούς της γης από τους ισχυρούς αυτού του πλανήτη αναγνωρίζουμε στον καθρέφτη ΕΣΕΝΑ που δεν μπορείς να ΔΡΑΣΕΙΣ.ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ. Μην περιμένεις απλώς.Η βία ενάντια στην εξουσία δεν είναι λύση. Η βία φέρνει περισσότερη βία. Και η εξουσία το γνωρίζει αυτό, γι' αυτό δεν θέλουμε την ζωώδης βία. Η βία είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεται, είναι η έσχατη λύση, γιατί εμείς οι άνθρωποι διαφέρουμε από τα ΖΩΑ. 


Χρειαζόμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, άτομα που θέλουν να ξυπνήσουν και κατανοούν ότι οι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ είναι ανέφικτη χωρίς την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, χωρίς να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Χωρίς να ξυπνήσουμε την Συνείδηση μας. 

Το να εναντιωνόμαστε απλά στην αδικία δεν δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να καρποφορήσει η Δικαιοσύνη, ούτε μια αλλαγή της εξουσίας θα μπορούσε να διασφαλίσει την θωράκιση του πολιτεύματος και των Αξιών.

Οι αξίες, τα ήθη, τα έθιμα, οι παραδόσεις πρέπει να πηγάζουν από εμάς τους ίδιους και έτσι να δημιουργούν την ιδανική Πολιτεία.

Γι' αυτό, πρέπει να Δράσουμε όλοι. Αυτό σημαίνει, να θυσιάσουμε προσωπικό χρόνο και να βαλθούμε να αλλάξουμε κάτι.

Σημαίνει να αρχίσουμε να συσπειρωνόμαστε σε ομάδες ΔΡΑΣΗΣ με κοινό σκοπό. Δηλαδή, το να συζητήσουν, να εξετάσουν, να διαμορφώσουν, να ετοιμάσουν τα ΠΛΑΙΣΙΑ εκείνα που θα διασφαλίσουν την ορθή και θωρακισμένη λειτουργία της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και την λειτουργία εκείνη του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ που θα επιτρέψει την ουσιαστική και αδιάφθορη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στους ΠΟΛΙΤΕΣ, την ίση ευκαιρία.

Να πετάξουμε έξω τα Σκοτεινά Διεφθαρμένα Κέντρα Εξουσίας και τα Ύπουλα Συστήματα Οικονομικού και Κοινωνικού Ελέγχου. 

Η Δράση, πρέπει να δημιουργεί Συλλογικές Δράσεις προς την εγκατάσταση της Αμεσοδημοκρατίας και της Ισονομίας, την Αυτοδιαχείριση και την Αυτονομία. Να διασφαλίζει την Αληθινή Εκπαίδευση των παιδιών και των Ανθρώπων, την Αμερόληπτη Αντικειμενική Ενημέρωση, την Πνευματική πρόοδο του Ανθρώπου και την Συνειδησιακή Διεύρυνση. 

Αυτό το μπλόγκ, είναι μόνο μια γενική και περιληπτική παρουσίαση. Προσδοκεί να θέσει βάση, και να διαμορφώσει ΚΙΝΗΜΑ. Ότι αναφέρεται εδώ πρέπει να αναπτυχθεί, συζητηθεί, ωριμάσει, αποκρυσταλλωθεί και στη συνέχεια να γίνει ΔΡΑΣΗ.

Μην διστάσετε άλλο ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ. 

Εάν δεν ξέρεις πώς, ακολούθησε αυτό τον ιστότοπο, έλα να συζητήσουμε ανοιχτά, να βρεθούμε να οργανωθούμε. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...